Santi Millán, entrevistat per Rufián: "Hem de tenir empatia amb els presos"

Gabriel Rufián segueix triomfant de la mà de 'La Fábrica', l'espai a Youtube en el qual entrevista polítics i personatges d'actualitat. L'últim que s'ha assegut en el seu sofà ha estat Santi Millán, que no ha defraudat ni un pèl. El presentador de 'Got Talent' ha fet un repàs a l'actualitat política, ha criticat la premsa de Madrid i ha manifestat la seva opinió sobre l'independentisme català. 

Anem a pams. En primer lloc, ha volgut explicar per què creu que es critica tant el sobiranisme català des de Madrid: "És complicat saber què és cert i què no. Si no saps els fets de primera mà, és difícil saber qui et diu la veritat. Els mitjans també són molt irresponsables. Entenc que la seva opinió no sigui igual que la meva, però que menteixin, que diguin coses que no són veritat... Em sembla una irresponsabilitat terrible. La necessitat del titular dels polítics fa que els extrems sigui el que es potencia. Un mediador o un relator és bàsic, algú que entengui les dues parts i que ajudi a reflexionar".

Santi Millán, entrevistat per Rufián   Youtube

Santi Millán, entrevistat per Rufián / Youtube

Millán no és independentista, però considera que fer un referèndum és "necessari": "Un dels problemes és que la gent de fora de Catalunya es creu que aquí es vol la independència sí o sí. I no. Nosaltres el que volem és el dret a decidir. El 70% de la gent a Catalunya està a favor d'un referèndum i estic convençut que si s'hagués fet en el seu moment, la independència no hauria guanyat a Catalunya". 

 

No és habitual que un presentador de Mediaset parli així d'obertament sobre el conflicte català. Ha rebut pressions de la cadena per no manifestar-se al respecte? "Ningú no m'ha trucat de Mediaset, encara que sí que és cert que alguns diuen que potser no feia falta que digués certes coses. La censura avui en dia és més comercial que de poder".

Santi Millán i Gabriel Rufián   Youtube

Youtube

El presentador va visitar Raül Romeva a la presó de Lledoners, el que ara explica: "Els fills de Raül van a la mateixa escola que els meus. El seu fill petit va a classe amb la meva filla. Més enllà de la política, l'assumpte personal és devastador. És una qüestió d'empatia. Hi ha moltes coses que penso igual que ell, altres que no, però em sembla un home excepcional". Una entrevista completa i transparent que potser li comporta algun maldecap. 

Més informació
 

Comentaris