Sorpresa a Telecinco: Sandra Barneda es queda amb 'Viva la vida'

Que apartessin Sandra Barneda de 'Gran Hermano' i 'Supervivientes' va fer pensar el pitjor. Telecinco havia fet una forta aposta per la periodista catalana, però de cop i sense previ avís, va deixar de comptar amb ella. Havia fet alguna cosa? També sobtar que es creés un canal de Youtube... Però va assegurar que tot formava part d'un acord amb la cadena per explorar noves possibilitats. L'objectiu era fer un "reset", tal com ha confirmat en l'última entrevista que ha concedit.

Ara bé, sembla que aquest parèntesi està a punt d'acabar. Així ho anuncia en exclusiva 'Look', que tindria la confirmació de Mediaset: Barneda tornarà a presentar un programa aquest estiu. El més sorprenent de tot? Que serà ella l'encarregada de posar-se al capdavant de 'Viva la vida'.

Sandra Barneda a 'Viva la vida'

Sandra Barneda durant la seva última entrevista a 'Viva la vida' / Telecinco

El programa dels caps de setmana havia canviat de mans fa uns mesos, quan Emma García va agafar el relleu de Toñi Moreno, a qui van apartar tot i el descontentament de l'audiència. Ningú no va entendre aquest canvi i el programa va notar una baixada del share, però darrerament sembla que estan remuntant.

Ara, quan millor va la nova versió de l'espai, la cadena ha decidit buscar una substituta a García. No serà per sempre, per això, ja que només hi posaran Barneda durant l'estiu. L'objectiu és que el presenti durant les vacances d'Emma, durant un mes. La notícia la tindria entusiasmada, encara que de moment no s'ha pronunciat al respecte. 

Emma García  Viva la vida

Emma García / Viva la vida

 

De l'única cosa que ha parlat, de fet, ha estat sobre la seva vida personal. Sobre la seva relació amb Nagore Robles s'ha parlat fins a l'avorriment, però ara és ella qui s'ha pronunciat al respecte: "Han dit que ho he deixat amb la meva parella, que ens barallem molt... També van dir que em casava i no m'he casat. No tenim plans de boda. De moment no... Fa tres anys i mig que sortim, estem juntes aprenent i construint que és el més important".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y por muchos más ...  happy todo for you and you! 

Una publicación compartida de Sandra Barneda (@sandrabarneda) el

Barneda, doncs, s'afronta a un nou repte televisiu. Aconseguirà mantenir l'audiència durant l'estiu? Qui sap, potser agrada més que l'Emma i torna a haver-hi un relleu al capdavant de 'Viva la vida'. 

Més informació
 

Comentaris