Bomba a 'Sálvame': "Sharon Stone ha intentat lligar amb Sandra Barneda"

Sandra Barneda concedia unes declaracions molt sucoses davant Jesús Calleja la setmana passada, una entrevista en  la qual explicava per primer cop com de dur va ser la seva sortida de l'armari. Els seus pares la van rebutjar en un primer moment, el que va causar-li molt de mal. 

Que confessés aquesta història la va col·locar en primera línia mediàtica, per la qual cosa 'Sálvame' es va interessar en convidar-la per interrogar-la al respecte. Volien encara més detalls, el que van aconseguir.

Jorge Javier Vázquez la va interrogar: "Sóc molt vulnerable. Tots tenim una cuirassa. Tu ets d'aquells que s'ho pren amb sentit de l'humor i jo em poso seriosa. Per a mi no va ser un pas fàcil reconèixer que era lesbiana. A mi em va fer trencar tots els meus esquemes. No faig judicis previs, ara sóc més flexible. Pensava que la meva vida anava a ser d'una manera...".

Sandra Barneda parla de la seva vida amorosa  Telecinco

Sandra Barneda parla de la seva vida amorosa / Telecinco

Però el presentador volia més i és per això que va insistir en què parlés sobre la seva vida sentimental actual: "Tinc la meva vida, vaig al gimnàs... Potser la meva porta ja està ocupada. Estic molt ocupada amb mi mateixa, que és molt important. No vull ni casar-me ni tenir fills".

La seva relació més mediàtica va ser amb la col·laboradora Nagore Robles, però sembla que no va ser l'única famosa interessada en Barneda. I és que Jorge Javier va treure a la llum una història sorprenent desconeguda fins ara: "Sharon Stone va intentar lligar amb Barneda. Van coincidir en una festa. No m'ho he inventat. L'actriu va venir a Espanya per fer una sorpresa a una fan i va coincidir amb Sandra".

 
Sharon Stone    Europa Press

Sharon Stone / Europa Press

La presentadora no va voler confirmar ni desmentir la informació: "No diré res". De ben segur que el programa de tafaneries intenta buscar més informació al respecte.

Més informació
 

Comentaris