El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda s’estrena a Youtube: “Sóc feminista, lesbiana i d’esquerres”
  • CA

Sandra Barneda s’estrena en un projecte nou en un terreny desconegut: arrisca i prova sort com a youtuber. La periodista catalana s’ha quedat sense lloc a ‘Gran Hermano’ i tampoc no presentarà ‘Supervivientes’. Telecinco ha pres una decisió molt controvertida que l’hauria deixat en una tessitura complicada… En comptes de quedar-se amb els braços plegats, per això, ha decidit fer un pas endavant i apostar per una manera d’interactuar més directament amb els seus seguidors. 

 

En el seu primer vídeo ha volgut treure’s la careta i mostrar-se més transparent que mai. El seu contracte amb Mediaset segueix vigent, però per què quedar-se sense fer res quan pots obrir-te en canal davant dels teus fans? L’objectiu que busca amb aquestes projecte és, precisament, donar-se a conèixer més profundament. Creu que Youtube és un nou camí a explorar, el que la tindria molt il·lusionada. 

 

Sandra Barneda
Sandra Barneda | Youtube @sandrabarneda

 

Primer de tot, ha volgut descriure’s sense por al rebuig: “Sóc dona, feminista, lesbiana, d’esquerres, curiosa, amant d’allò que estimo i de la vida, sobretot”. Què vol amb aquesta iniciativa? Atrevir-se a crear una comunitat “de rebels”: “Et mostraré el que sóc i el que m’interessa, el món de la dona”.

 

 

Cada dijous emetrà un vídeo que tindrà a veure amb els seus interessos i que parlarà temes que generen debat. I és que el que pretén és que sigui un via d’interacció molt forta. “M’he sentit més alliberada des que he acceptat públicament que per ser lliure has de deixar de banda la por i atrevir-te a fer el que et dona la gana”.

 

També ha aprofitat per explicar per què s’ha decidit a fer aquest canvi professional: “No m’agraden les imposicions ni que em diguin què he de fer. No he pogut dirigir ni fer el que em ve de gust a televisió, així que em faig youtuber”.

 

 

La carta de presentació pinta bé, i ja ha captivat molts seguidors. Es farà d’or gràcies a aquest petit racó de sinceritat?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa