Sandra Barneda i Nagore s'acomiaden amb dos missatges molt significatius

Nagore Robles i Sandra Barneda han gaudit d'unes vacances molt especials a la República Dominicana. La parella s'ha donat una segona oportunitat, la que estan aprofitant al màxim per recuperar el temps perdut. La catalana es troba allà per feina, ja que estan gravant la nova temporada de 'La isla de las tentaciones'. I és per això que Nagore va voler agafar un avió i anar a visitar la seva xicota durant uns dies que han acabat sent molt romàntics. Han publicat un munt de fotos juntes i també missatges d'allò més tendres, el que han tornat a fer durant el comiat.

La primera en acomiadar-se públicament era Nagore, que compartia un parell d'imatges: una de més maca i una altra que les mostres rient sense parar: "Aquestes dues fotos defineixen perfectament aquests dies juntes. Tinc tantes riallades guardades a la meva memòria que fins i tot ara somric en recordar-les. De nou comença el compte enrere per seguir sumant molts més. La meva admirada companya, gràcies". 

 

 

 

I poc després era Sandra Barneda qui s'acomiadava de la seva xicota. En aquesta ocasió, amb una imatge seva asseguda en un banc: "Els bancs sempre m'han captivat. Miradors urbans de vides anònimes. Acompanyants silenciosos de primeres cites, de converses a mitjanit... Sempre hi ha un banc que em recorda a tu, Nagore. El nostre ara està a més de 7.000 km de distància. Aquell, tan ple de grafitis, anodí per a tants, aquell banc que vam decidir que fos el nostre. Matinades, tardes per mirar-nos i parlar en ell. A 7.000 km de distància em vaig trobar aquest banc. Per  pensar, per contemplar el mar, per agrair, per gaudir dels colors que ens ofereix la vida. Un altre banc pel meu propi banc invisible de records". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Los bancos siempre me han cautivado. Miradores urbanos de vidas anónimas. Acompañantes silenciosos de primeras citas, de conversaciones a media noche... Siempre hay un banco que me recuerda a ti @nagore_robles El nuestro ahora está a más de 7000 km de distancia. Ese, tan lleno de grafitis, anodino para tantos, ese banco que decidimos que fuera nuestro. Madrugadas, tardes para mirarnos y charlar en él. A 7000 km de distancia me encontré este banco. Para pensar, para contemplar el mar, para agradecer, para gozar de los colores que nos ofrece la vida. Otro banco para mi propio ' banco invisible de recuerdos. Y tu? ¿ cuál es tu banco? . . . #loveislove #LIDT2020 #bancos #pasionporloquehaco #pocoyogapocosurfmuchoamor

Una publicación compartida de Sandra Barneda (@sandrabarneda) el

 

Enamorades, amb moltes ganes de tornar a retrobar-se i també d'evidenciar la seva estima públicament. 

Més informació
 

Comentaris