Sandra Barneda, multada després d'una discussió amb dos policies

Sandra Barneda està aprofitant el confinament per fer més exercici que mai i per entretenir els seus seguidors. Molt activa a la xarxa, un dels protagonistes del seu Instagram durant aquests dies és el seu gos Nash. El petit l'ajuda a portar millor els dies tancada a casa, amb estima i carícies.

Tenir gos també permet a la presentadora poder sortir al carrer per passejar-lo, un moment de respirar aire pur que li ha comportat un maldecap. Per què? La revista 'Lecturas' treu a la llum avui que un parell de policies l'haurien multat durant un dels passejos amb el gos. 

 

Sembla que la periodista hauria tingut un enfrontament amb un parell d'agents, que li van demanar que s'identifiqués i la van advertir que s'estava excedint del temps de passeig i que estava massa lluny de casa. Ella, sense estar d'acord, hauria mostrat la seva disconformitat: "Això va provocar una acalorada discussió", segons afirma la revista.

L'haurien multat per desobediència a l'autoritat, el que pot arribar a ser penat fins amb 3.000 € de sanció. Barneda de moment no s'ha pronunciat al respecte, però caldrà veure si en parla públicament ara que ho han destapat. 

 

Comentaris