El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda, menyspreada a Telecinco: la deixen sense programa
  • CA

Sandra Barneda va convertir-se en una de les grans apostes de Telecinco quan va agafar el relleu de Raquel Sánchez Silva. La periodista catalana ha estat una de les imatges de ‘Supervivientes‘ des de llavors i també ha fet de presentadora de ‘Gran Hermano’. Els debats eren seus, un àmbit en el qual se sentia molt còmoda i que la feien una de les preferides de Vasile. Això sí, sembla que aquesta temporada no gaudirà de tantes hores de directe

 

Sandra Barneda a 'Gran Hermano VIP'
Sandra Barneda | Telecinco

 

‘Yotele’ assegura que Telecinco li hauria fet un gran lleig i l’hauria menyspreat, ja que l’hauria apartat dels debats dels realities. És Jordi González, un dels seus descobridors, qui s quedarà amb aquest preuat lloc. Però per què? La baixa de Jorge Javier Vázquez en patir un ictus ho hauria precipitat tot, el que hauria obligat la cadena a canviar de presentador de ‘GH DÚO’ i posar-hi Jordi González. Això feia preveure que Barneda tornaria als debats del concurs, els quals presentava ella fins que va substituir-la precisament el català. Però no, Telecinco ha optat perquè González faci ple fins que torni Jorge Javier.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noche de gala y smoking #ghdúo

Una publicación compartida de Jordi González (@jordiglez) el

 

Doncs bé, la pitjor notícia per Barneda es confirma: tampoc no tindrà lloc a la pròxima edició de ‘Supervivientes’. Tot apuntava que aquest reality suposaria el retorn de la catalana a la pantalla, però tampoc no serà aquesta l’ocasió…

 

Look‘ assegura que els directius de la cadena haurien pres fa temps la decisió que fos Jordi González l’ajudant de Jorge i Lara Álvarez. Però la baixa de Jorge podria canviar-ho tot: “No podem parlar de res definitiu”, afirmen. Amb això, el paper de Barneda està a la corda fluixa. Si no la deixen presentar el debat de ‘GH’ ni el de ‘Supervivientes’… què farà mentrestant?

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Sandra Barneda (@sandrabarneda) el

 

El problema són les audiències, segons el mitjà, ja que s’hauria demostrat que González aconsegueix més teleespectadors que ella. O és casualitat? Ho sigui o no, el que està clar és que la cadena confia en les xifres. Què passarà amb Barneda? A quin espai la col·locaran? Ella mentrestant es dedica a la seva faceta d’escriptora, però no la tornarem a veure al prime time?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa