Sandra Barneda i Matamoros discuteixen en directe: "Frívol!"

Kiko Matamoros està enfadat amb tothom. El col·laborador és a l'ull de l'huracà des que va anunciar que tenia un tumor de bufeta. El problema? Que va vendre l'exclusiva a una revista que va il·lustrar-ho amb unes fotografies que el mostraven a una platja paradisíaca amb la seva parella. Molts companys de 'Sálvame' han criticat la manera com n'ha parlat, ja que ho ha venut tot com una situació de vida i mort que ha acabat superant fàcilment gràcies a una operació. 

Primer era Laura Fa qui li recriminava que s'hagués aprofitat d'aquesta malaltia per fer diners, però no ha estat l'única. L'última? Sandra Barneda, que ha estat molt sincera amb Matamoros durant l'entrevista que li ha fet a 'Viva la vida'.

Kiko Matamoros i Sandra Barneda  Telecinco

Kiko Matamoros i Sandra Barneda a 'Viva la vida' /  Telecinco

La presentadora el va convidar a plató perquè parlés del que havia passat. Ara bé, de les primeres coses que feia era deixar les coses clares: "Em sembla molt frívol el que has fet, explicar això en banyador. Tu creus que en banyador i prenent el sol algú amb un tumor ho comunicaria així a la seva família? Jo t'asseguro que no. Si no ets capaç de veure que era desencertat i que pot ferir moltes sensibilitats...". Matamoros va tornar a insistir en què el problema va venir perquè van fer-li les fotos mentre ell era de vacances, però que va acabar confessant que estava malalt per sorpresa -sense temps de fer unes altres fotografies-. "No volia vendre fum ni moltíssim menys. Jo estava de vacances i em venia de gust estar feliç. Què volíeu? Que tingués metàstasi? Jo no vaig exagerar res, han posat coses a la meva boca que no vaig dir. En cap moment vaig dir que tenia càncer. Aquí et volen mort o a terra. La felicitat ven molt malament, aquesta és la realitat d'aquest país.".

Kiko Matamoros  Telecinco

Telecinco

"Aquella foto amb aquell titular pot ferir sensibilitats, repeteixo", insistia Barneda. Davant d'això, Matamoros s'anava enfadant més i més: "És una frivolitat somriure si t'estàs jugant la vida?". La presentadora, però, continuava atacant-lo: "El que has fet és estar prenent alguna cosa mentre estàs de vacances i dir que tens un tumor. Són fotos més pròpies d'un viatge de noces que de comunicar una cosa així". "Doncs sí -responia Matamoros- és el que són. He estat gaudint tot i saber el que em jugava".

 
Portada 'Lecturas', Kiko Matamoros malalt

La portada de 'Lecturas' que li recriminen a Matamoros

Poques vegades havíem vist Barneda així, el que va sorprendre els teleespectadors. 'Sálvame' seguirà amb la polèmica de Matamoros durant un bon temps, d'això no hi ha dubte. 

Més informació
 

Comentaris