Sandra Barneda torna a televisió després de mesos sense programa

Telecinco ha fet el millor regal de Nadal possible a Sandra Barneda: tornar a confiar en ella perquè presenti un programa de la cadena. La cadena va fer-la fora per sorpresa i va posar Jordi González al capdavant del debat de 'Gran Hermano VIP', el que va sorprendre a molts. Aquest estiu van deixar que substituís Emma García a 'Viva la vida', després que estigués bastants mesos apartada de televisió.

Durant aquest temps ha compartit vídeos d'entrevistes a Youtube. Una feina que ara deixa aparcada per tornar al directe. Barneda presentarà els debats de 'La isla de las tentaciones', la versió espanyola de 'Temptation Island' que tindrà Mónica Naranjo al capdavant.

 

Es tracta d'un reality que comptarà amb cinc parelles que posaran a prova la seva relació, convivint per separat a uns hotels luxosos de la República Dominicana amb un grup de solters que busquen l'amor. Quan acabi el programa hauran d'escollir si tornar a casa amb la parella, sols o amb el seu nou amor. Encara no hi ha data oficial, però sembla que Telecinco s'estaria plantejant engegar-lo el pròxim gener.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Sandra Barneda (@sandrabarneda) el

El paper de Sandra Barneda serà estar al capdavant del debat dels diumenges, en els quals un equip de col·laboradors analitzarà l'evolució de les diferents parelles. 

Més informació
 

Comentaris