Telecinco fa fora Sandra Barneda de ‘GH VIP’

Sandra Barneda va quedar-se fora de la plantilla de l'última edició de 'Supervivientes' per sorpresa. Després d'uns quants anys fent de presentadora, Telecinco prenia aquesta inesperada decisió. En el seu lloc van posar Carlos Sobera, que va fer un paper molt millor del que s'esperava. Ara bé, sembla que la cadena segueix decidida a innovar... i cap d'ells dos estarà a la pròxima edició de 'Gran Hermano VIP'.

Queden només uns dies perquè comenci una nova edició d'aquest caramelet de Telecinco. De moment només s'ha confirmat el nom d'una de les concursants, per això. Mila Ximénez conviurà amb altres famosos a la famosa casa de Guadalix, que es torna a omplir de VIPS per fer les delícies dels teleespectadors.

'Yotele' ha anunciat avui una exclusiva que suposa una bomba: Sandra Barneda tampoc no participarà en aquest reality. Què han agafat contra ella? Semblava que les coses tornaven a estar bé, ja que van escollir-la com a substituta d'Emma García al capdavant de 'Viva la vida'. La catalana ha aconseguit unes xifres molt bones durant aquest estiu, el que demostra que els teleespectadors confien en ella. Per què Telecinco ha deixat de fer-ho? 

Barneda a 'GH'  Telecinco

Sandra Barneda a 'GH' /  Telecinco

 

Qui serà el seu substitut? Jordi González, que serà el presentador dels debats de diumenge. Caldrà veure què fa ara ella, si torna a centrar-se en el canal de Youtube o li donen alguna altra feina. 

Jordi González a 'GH VIP'  Telecinco

 Telecinco

Carlos Sobera tampoc no se sumarà a la plantilla, ja que no era compatible amb la seva feina a 'First Dates'. El que està clar és que només hi ha una cadira amb nom propi que no canvia, Jorge Javier Vázquez.

Més informació
 

Comentaris