Sandra Barneda planta cara a Vox: "Sembra polèmiques per tapar les seves"

Sandra Barneda ha compartit la seva opinió política en moltes ocasions. La periodista és clara i transparent quan li pregunten què opina sobre la situació política actual, el que ha tornat a fer en la seva columna a 'La Vanguardia'. 

El principal perjudicat en la seva reflexió en veu alta? Vox. "Permeteu-me caure en l'ingenu pensament que la caricatura d'allò més grotesc ha arribat a la política de la mà d'un nou partit que desitja guanyar respecte, però que no deixa d'omplir titulars. A quin titular més pamfletari o ofensiu. Més enllà d'estar en desacord o no amb el seu discurs, començo a tenir el got ple de l'estupefacció davant el "tot val" de Vox per tal de continuar fent soroll encara que sigui cada vegada de pitjor qualitat".

La catalana creu que el partit de Santiago Abascal s'ha centrat a crear "debats inexistents" per copar l'agenda política i protagonitzar pàgines en els mitjans. "Després de les acusacions, la narrativa imperant que Vox es preocupa per l'Espanya buida, pels agricultors, pel camp... encara que tot sigui des de la ignorància. Aquesta és la seva política del "tot val", sembrar polèmiques per tapar les seves pròpies, erosionar consensos per dividir i existir a la bretxa".

Sandra Barneda posa en el photocall   Europa Press

Sandra Barneda posa en el 'photocall' / Europa Press

 

Record que la responsabilitat és nostra: "Podem decidir si ens quedem amb la part visible de l'iceberg o tractem d'entreveure allò que volen, pel que treballen i no ens expliquen". 

Una carta contra les males intencions del partit d'ultra dreta, que considera molt dolent per a la política actual. 

 

Comentaris