Sandra Barneda s'enfonsa a Youtube: el seu canal, un desastre

La nova aventura televisiva ha portat Sandra Barneda a provar sort a Youtube. La presentadora va quedar-se sense lloc a Telecinco, raó per la qual va decidir que seria bo intentar-ho en una altra plataforma. Segueix lligada a la cadena, això ho ha volgut deixar clar en reiterades ocasions.

En comptes de sortir en antena, per això, l'han donat suport en un canal de Youtube propi amb el qual intentaria 'dirigir' i produir el seu propi contingut.

 

No han passat dos mesos encara de l'inici d'aquest projecte, però els primers resultats pronostiquen un mal resultat... Les expectatives eren molt altes, ja que la catalana compta amb una bona premsa. Però no està tenint gaires visites, almenys no tantes com esperaven.

Dels 10 vídeos que ha publicat, només un ha tingut cert èxit: el que va publicar sota el títol 'sóc feminista i voto a VOX'. Amb aquest ha acumulat gairebé 300.000 visualitzacions, una xifra molt superior a la resta. I és que cap dels altres supera les 50.000 reproduccions. El més preocupant? Que els últims tres no arriben ni a les 14.000.

 

 

Només té 28.000 seguidors, pocs en comparació a altres cares televisives de similar repercussió com la seva parella, Nagore. Ella compta amb 78.000 persones inscrites i cap vídeo baixa de les 100.000 visualitzacions, tot i que ja fa mesos que no en publica cap de nou.

Com és que no acaba d'arrancar el canal de Barneda? No li han fet prou publicitat, potser? No se li escau tant aquesta plataforma? Encara és molt aviat per fer balanç, potser, però el que està clar és que les primeres dades no ajuden. Què farà la cadena? Seguirà confiant-li aquesta tasca o acabarà tornant a fer-li un lloc a la petita pantalla?

 

Més informació
 

Comentaris