Sandra Barneda comparteix una dura reflexió: "No he tingut un bon 2019"

El 2019 arriba al seu final, el que fa que molts famosos publiquin a Instagram un petit resum dels millors i pitjors moments de l'any. El balanç no és molt positiu per a Sandra Barneda, que començava amb problemes laborals i acabava trencant amb Nagore Robles després de tres anys de relació.

Telecinco l'ha menyspreat, en deixar-la sense programa i relegar-la a un canal de Youtube sense pràcticament audiència. Una estabilitat laboral que es truncava i que ha suposat un cop dur per a la presentadora.

Ha confessat que aquest any no ha estat fàcil en un escrit a Instagram que ho evidencia: "2019 podria dir que no ha estat un gran any per a mi, però seria injusta amb tot el que m'ha donat i tot el que he après. Si no trobes la teva pròpia força, de poc serveix el que facis. Si deixes de valorar els teus mèrits, les floretes són pluja mullada. 2019 ha estat el meu any mestre".

Un post que ha aprofitat per agrair el suport de familiars i amics: "Gràcies a tots aquells que m'heu acompanyat, rigut i plorat al meu costat. Els anys passen i el ball continua. 2019 he de reconèixer que has trigat a agradar-me i encara que no seràs dels meus preferits, segur que un dels que no oblidaré. 2019, gràcies per fer-me més real i més vulnerable".

 

Sincera i transparent, en unes reflexions que han agradat molt als seus seguidors. 

Més informació
 

Comentaris