El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Samanta Villar passeja completament despullada per La Rambla
  • CA

Poques coses li queden per fer a Samanta Villar. La periodista s’ha exposat a situacions ben extremes i s’ha endinsat en mons perillosos per donar més credibilitat al seu programa de Cuatro. ‘La vida con Samanta’ d’aquesta setmana, per això, ha mostrat la seva cara més gamberra. S’ha centrat en analitzar l’excentricitat i la valentia que es necessita per cridar l’atenció sense vergonya. Va trobar l’exemple perfecte en Chaoko, una influencer d’allò més estrafolària, que la va convèncer per fer una bogeria. Quina? Passejar completament despullada pel centre de Barcelona.

 

L’objectiu era viure en primera persona què sent una persona que atrau totes les mirades. En comptes de vestir-se de gòtica com fa Chaoko, Samanta va voler anar més enllà i va voler cridar l’atenció en passejar nua per La Rambla. Un abric gris era l’única cosa que tapava el seu cos despullat… però pintat. I és que el seu atreviment tenia truc, el body painting

 

 

La convidada va pintar el cos de Samanta amb uns colors ben llampants, tot dissimulant estratègicament les zones íntimes.  Feta un quadre, però sense roba. Així es va presentar la presentadora quan va treure’s l’abric davant dels milers de ciutadans que caminaven pel centre neuràlgic de la capital catalana. 

 

 

El seu topless va cridar l’atenció, efectivament, però ella seguia somrient i amb el cap ben alt. Divertida i sorpresa de si mateixa, no parava de repetir el mateix: “Mai a la vida hauria cregut que caminaria en boles per La Rambla!”. 

 

Samanta Villar, en el seu últim programa sobre l'excentricitat
 | Cuatro
Samanta Villar, en el seu últim programa sobre l'excentricitat
| Cuatro
Samanta Villar, en el seu últim programa sobre l'excentricitat
| Cuatro

 

Un nou experiment de Samanta Villar que la torna a col·locar en boca de tots. Què serà el següent? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa