'Sálvame' sense límits: fan un test d'embaràs a una col·laboradora en directe

Sálvame fa temps que no tenen límits. Els col·laboradors es barallen en directe, s'insulten i furguen en els secrets més foscos dels altres. Hi ha dinamisme, això és innegable, el que aquest dilluns han aconseguit a costa de Raquel Bollo Anabel Pantoja.

Ha estat el seu torn, bàsicament perquè Las Mellis afirmaven que Bollo havia comentat en el seu cercle més íntim que està embarassada. La col·laboradora va negar-ho taxativament, però el programa va insistir en demostrar-ho. Com? Fent-li test d'embaràs en directe. Ella va acceptar en un primer moment, però quan van portar-li va fer-se enrere: "Que m'hagi de sotmetre jo a això amb 43 anys... No ho faré per la credibilitat que tinc i per la meva trajectòria".

Però els directors del programa no volien tirar a la brossa els diners del test d'embaràs. En comptes d'això van decidir escollir una nova víctima i fer-li la prova a una altra. Sense cap justificació aparent, van forçar Anabel Pantoja a fer-se'l: "Omar i jo no estem buscant un fill", començava. Però finalment va prestar-se i va anar al lavabo a fer-se'l.

Anabel Pantoja  Telecinco

Anabel Pantoja / Telecinco

 

Com no podia ser d'una altra manera, Carlota Corredera i Kiko Hernández van acompanyar-la als lavabos i van gravar el moment... des de fora, per això. La neboda d'Isabel Pantoja feia broma mentrestant: "Ai que està rosa... Però això com es fa? L'he ficat com si fos un tampax". 

Test d'embaràs en directe a 'Sálvame'

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

Una prova que acabava en suspens, ja que no se'l va fer bé i hauria de repetir-lo. L'obligaran a fer-ho aquesta tarda de nou?

Més informació
 

Comentaris