Sospites i acusacions a 'Sálvame' per un talp entre els col·laboradors

Els col·laboradors de 'Sálvame' han començat una cerca que repeteixen cada any. Sempre que comencen les vacances d'estiu, denuncien que algun talp ha filtrat als paparazzi les seves destinacions. Com saben els fotògrafs on passen les vacances? Segons els col·laboradors, per filtracions des de dins de la redacció.

Aquesta setmana han començat a fer càlculs i investigacions per intentar descobrir qui ven els seus llocs de vacances a les revistes del cor. Parlem d'una deslleialtat que no volen perdonar, ja que no els permeten gaudir d'uns dies allunyats dels flaixos.

I és que només aquesta setmana, hem vist fotografies de Jorge Javier Vázquez i de Lydia Lozano a bord dels seus respectius iots. Unes imatges en banyador que els impedeixen tenir uns dies d'intimitat. 

Investigació sobre el talp de 'Sálvame'   Telecinco

Investigació sobre el talp de 'Sálvame' / Telecinco

 

De moment, sembla que els principals sospitosos són Jesús Manuel Ruiz, Antonio Montero i Gustavo González. No seria el primer cop que cap dels tres informa la premsa sobre això, el que fa que tinguin més números que la resta. S'han aprofitat de la confiança dels companys per aconseguir les fotografies i poder vendre-les?

 

Més informació
 

Comentaris