'Sálvame', en quarantena pel positiu en coronavirus d'un col·laborador

La crisi del coronavirus ha forçat tots els programes de televisió a realitzar tests als col·laboradors pràcticament cada dia per evitar un possible brot en les seves plantilles. 'La isla de las tentaciones' anunciava fa només un parell de dies, de fet, que hi ha hagut un positiu en un membre de l'equip i que per això havien de paralitzar les gravacions. Doncs bé, ara sembla que és 'Sálvame' el que ha hagut de posar en quarantena a part dels seus col·laboradors.

Aquest dilluns vam veure Carlota Corredera al capdavant de l'espai, envoltada de Laura Ga, Gema López, Lydia Lozano, Antonio David Flores, Jesús Manuel Ruiz i Antonio Montero. Des de llavors no hem tornat a veure cap d'ells a plató, el que sorprèn i estranya. Rocco Steinhäuser ha assegurat que això és perquè els tenen en quarantena preventiva després que un membre donés positiu en el test PCR.

 
Els col·laboradors de 'Sálvame'   Telecinco

Els col·laboradors de 'Sálvame' / Telecinco

Això hauria activat el protocol de seguretat que implica aïllar els col·laboradors presents a plató aquell dia per precaució. 'Fórmula TV' ha confirmat aquesta informació i afegeix que la cadena ha demanat discreció per no fer anuncis abans de tenir els resultats de les proves. De moment han optat per confiar en altres membres de l'equip mentre no se sap qui està contagiat i qui no. 

Més informació
 

Comentaris