Les presentadores substitutes de 'Sálvame', en guerra: "No volen cedir"

Mal rotllo entre les presentadores substitutes de 'Sálvame'. Els dijous i els divendres queda lliure el lloc de Jorge Javier Vázquez al capdavant del programa del cor, el que ara està ocupant Carlota Corredera perquè Paz Padilla es troba confinada a casa des que comencés l'estat d'alarma. El problema? Que Padilla hauria decidit tornar a plató i això no ha fet gens de gràcia a Corredera.

Així ho assegura 'Lecturas', que treu a la llum una mala relació entre ambdues derivades d'una gelosia professional. Paz Padilla vol tornar a presentar, el que provocarà que Corredera deixi de treballar tant. Abans d'això, però, l'humorista hauria acudit a un centre mèdic per sotmetre's al test del coronavirus. 

En cas que els resultats li diguin que està bé, té previst reincorporar-se a la feina com més aviat millor. De fet, sembla que tenia prevista la seva tornada pel 7 de maig. Poc abans del directe hauria trucat als responsables del programa per anul·lar el compromís, el que hauria obligat Carlota a sortir ràpidament de casa per poder presentar. Un lleig que hauria enfadat molt a la presentadora, a qui no li fa gràcia que Padilla torni perquè perdrà protagonisme: "No està disposada a cedir terreny. Amb la tornada de Paz podria declarar-se la guerra", afirmen des de la revista. 

Carlota Corredera i Paz Padilla   Instagram

Carlota Corredera i Paz Padilla / Instagram

 

Cap de les dues s'ha pronunciat al respecte, per la qual cosa caldrà esperar per veure qui acaba guanyant la seva guerra particular. 

Més informació
 

Comentaris