Error inhumà a 'Sálvame': diuen a Miriam que el pare havia mort i era fals

Miriam Saavedra ha viscut un ensurt fortíssim en ple directe de 'Sálvame'. La col·laboradora havia acudit per demanar públicament al govern del Perú que ajudés la seva família, ja que el seu pare s'estava morint perquè no hi ha respiradors: "El meu pare s'està morint, la meva germana no pot respirar... No tenim material, la gent s'està morint. Copiïn a Espanya en tot el que estan fent. Sóc una compatriota més, una peruana que està lluny de la seva terra i de la seva família. Estic desesperada i em sento impotent. El meu pare està molt greu i em sembla que ja hi ha un límit, senyor president. No pot estar passant això, el meu país és or i segueix fallant. Ens estan prenent el pèl, els hospitals estan saturats i la gent s'està morint", deia entre llàgrimes visiblement afectada.

El problema arribava just després, quan arribava una informació molt delicada a Víctor Sandoval que decidia, inexplicablement, pronunciar en directe i no a ella en privat: "Em diuen que acaba de morir el teu pare, truca per telèfon". Ella, completament desesperada, cridava sense poder contenir-se: "Com? No! Que acaba de morir? On està el meu telèfon?". 

Mentre ella es posava en contacte amb la família, Víctor Sandoval va trucar la representant per corroborar que la informació fos certa. Doncs bé, Sandoval s'havia confós i havia malinterpretat el missatge. Kiko Hernández ho aclaria llavors: "Miriam, tranquil·la. Està greu però no ha mort. S'ha d'anar amb compte amb els missatges...". 

Míriam Saavedra plora a 'Sálvame'   Telecinco

Míriam Saavedra plora a 'Sálvame' / Telecinco

 

Un error incomprensible que deixa en evidència el poc tacte dels col·laboradors i del programa davant d'una notícia d'aquest tipus. 

Més informació
 

Comentaris