Anticatalanisme a 'Sálvame': "Filla de p..., vés a votar a Puigdemont"

Al plató de 'Sálvame' ha viscut un greu enfrontament durant la tarda de dimecres. Kiko Matamoros concedia la primera entrevista en directe des que li donessin l'alta a l'hospital, on ha estat ingressat durant una setmana com a conseqüència d'un tumor de bufeta del qual l'han hagut d'operar d'urgència. El col·laborador s'ha enfrontat a les preguntes enverinades dels companys, que des que va sortir la notícia a la llum han sospitat que Matamoros havia exagerat per vendre més revistes -ja que havia venut una exclusiva al respecte-.

Una de les col·laboradores que més ha dubtat sobre el diagnòstic ha estat Laura Fa, que ha aprofitat la presència de Kiko a plató per dir-li a la cara que creu que ha mentit descaradament: "Crec que Kiko va exagerar. Mai un metge et dirà que tens set tumors i te'n troba després només un. És de primer de medicina. Kiko va venir aquí a explicar que era una cosa de vida o mort i no era veritat". 

Kiko Matamoros s'enfronta a Laura Fa : Telecinco

Kiko Matamoros s'enfronta a Laura Fa / Telecinco

Això no li ha fet gens de gràcia al protagonista, òbviament, que responia enfurismat i començava a insultar-la: "Això t'ho han dit a una veterinària? Poca vergonya, no tens ni idea de què parles. Ets una filla de p..., una mentidera, irresponsable, cara dura, no tens vergonya! T'hauries d'haver informat perquè és el teu deure. No diguis idioteses, no contestaré perquè no tens ni idea. No saps de què parles, ets una ignorant. De veritat, no em mereixo això. No ho aguanto. Marxo. No torejaré una ignorant que fa terrorisme informatiu. Ets una ignorant. Què has de dir si no tens ni p... idea".

 

I d'aquí, a insultar-la gratuïtament per ser catalana: "Vinga, vés a votar a Puigdemont, guapa". Un atac que ha provocat un munt de crítiques a la xarxa. 

Laura Fa

Fes-hi clic per veure el moment, a partir de 1:02:10 h / Telecinco

 

Més informació
 

Comentaris