'Sálvame' fa sang contra Carmen Borrego: "Falsa, covarda, estafadora..."

María Patiño s'ha quedat a gust durant l'últim programa de 'Sálvame'. El programa de tafaneries no es cansa de fer sang contra la germana de Terelu Campos, Carmen Borrego. La col·laboradora va anunciar que deixava la feina fa unes setmanes, quan van estampar-li un pastís a la cara que va obligar-la a passar per quiròfan. Farta de les humiliacions que fan a la seva família, Terelu va seguir el seu exemple i també va abandonar el programa de Telecinco.

Terelu i Carmen Borrego  Telecinco

Terelu i Carmen Borrego /  Telecinco

És per això que la resta de col·laboradors estan molt enfadats amb elles, especialment amb Borrego des que van saber que començaria a treballar a 'Viva la vida'. Jorge Javier Vázquez va carregar durament contra ella durant el 'Sábado Deluxe', dedicant-li una llarga llista d'insults. I ara ha estat Patiño qui ha aprofitat per deixar-la verda.

María Patiño a 'Sálvame'  Telecinco (1)

Telecinco 

 

No li va fer gens de gràcia que Borrego assegurés que a 'Sálvame' et fan viure un terror, que et creen por i que el seu pas pel programa ha estat una persecució i el pitjor de la seva vida. Aquest cap de setmana, Patiño va insultar-la en directe des de 'Socialité', quan va dir que la seva entrevista havia estat "indignant" i que mentia desacaradament. 

I d'aquí ha passat a assegurar que "té un problema importantíssim que hauria de tractar-se i que hauria de ser més generosa". A més a més, ha lamentat que Borrego "no tingués ovaris" de dir el que pensava quan treballava amb ells: "Em costarà moltíssim tornar a mirar-la a la cara. És una persona falsa, mentidera, poc valenta, covarda i estafadora". 

María Patiño i Carmen Borrego  Telecinco

 Telecinco

Una llista d'adjectius que evidencia el trencament absolut de la relació entre les dues col·laboradores. El torn de respondre passa a Borrego. 

 

Més informació
 

Comentaris