El jutge condemna 'Sálvame' a pagar 168.000 € a María José Campanario

Telecinco es deixa una autèntica milionada en demandes a 'Sálvame'. Són molts els famosos que decideixen emprendre una batalla legal contra el programa del cor, en considerar que van massa lluny en les seves informacions. L'última a demandar-los ha estat María José Campanario, la dona de Jesulín de Ubrique. Per què? En considerar que han vulnerat el seu dret a l'honor i a la intimitat en oferir informació sobre el seu estat de salut. 

Doncs bé, el jutge de primera instància ha dictat sentència i ha condemnat Telecinco a pagar-li 168.000 €, segons informa la revista '¡Hola!'. De moment no ha transcendit de quines declaracions en concret es tracta, simplement diuen que Campanario es queixa que comentessin l'última hora del seu estat de salut, de la fibromialgia que pateix i l'estat mental que té arrel d'això.

A 'Sálvame' parlen de l'ingrés de María José Campanario   Telecinco

A 'Sálvame' parlen de l'ingrés de María José Campanario / Telecinco

Amb aquesta ja serien quatre les demandes guanyades de Campanario. L'odontòloga ha guanyat tres judicis anteriors contra Mediaset. El primer va ser per un reportatge en el qual s'especulava sobre el seu estat de salut: "No és d'interès general i no era cert". Després, contra Kiko Hernández per parlar de la seva malaltia. I l'últim? En un judici contra María Patiño per dir en directe que Campanario havia arribat a agafar pel coll a la seva sogra. Com que la periodista no va poder demostrar-ho, va ser condemnada

 

És probable que la cadena recorri la sentència, en considerar que la xifra a pagar és excessivament alta. Caldrà veure com actuen i que acaba decidint el jutge. 

Més informació
 

Comentaris