'Sálvame' revela a traïció la font de Lydia Lozano en el cas Ylenia Carrisi

'Sálvame' fa dies que amenaça Lydia Lozano de fer públic el nom de la seva font durant el cas Ylenia, un dels temes més controvertits de la seva carrera periodística. Quan va desaparèixer la filla d'Albano i Romina Power, la família la va donar per morta. Lydia va ser l'única que assegurava que tenia proves que estava viva, repetint una vegada i una altra que s'havia traslladat a Santo Domingo i que havia adoptat una nova identitat. No ho va poder demostrar, el que l'ha perseguit des de llavors. Doncs bé, ara, 15 anys després, el programa del cor afirmava haver aconseguit saber qui era el testimoni principal de la teoria de Lydia.

Aquesta traïció afectava molt a la col·laboradora, que es feia creus i no entenia com podien fer-li una cosa així: "No sé com estic aguantant tant. Em sembla una gran put..., no m'ho mereixo. No s'ha fet amb cap altra periodista en aquest país. No participaré d'això. Marxo a casa. Si voleu, em feu fora. No participaré. Ja m'ho van dir, que érem números per vosaltres. Però jo ja he pagat molt i crec que això no m'ho mereixo. Tornar a treure això? No us heu portat bé amb mi i marxo. Estic malament, molt malament". 

Lydia Lozano, traïda a 'Sálvame'   Telecinco

Lydia Lozano, traïda a 'Sálvame' / Telecinco

Poc després entrava a plató Tino Torrubiano, el reporter que va ajudar Lydia durant la investigació de la desaparició d'Ylenia: "La noia es trobava en una situació complicada, perquè la seva parella es dedicava a negocis tèrbols. Lydia em va passar les dades que tenia. La seva font era una persona que vivia a la República Dominicana, que era íntim amic de la parella d'Ylenia. Es tracta de Ricardo Zucchi, un italià que assegurava haver-la vist més de 20 vegades a Santo Domingo. Coneixia a Ylenia perquè la seva parella, un tinent de policia, era el millor amic del marit d'Ylenia".

 

Lydia Lozano intervenia exclusivament per negar aquesta informació: "Aquest senyor no era la meva font. Vaig parlar amb mil persones, però aquest home no era la meva font". De ben segur que el programa fa cas omís a les llàgrimes de la seva col·laboradora i continua investigant sobre el tema. 

Més informació
 

Comentaris