Baralla monumental entre els col·laboradors de 'Sálvame': "Patètics!"

A 'Sálvame' no descansen ni els dies festius. Aquest divendres 6 de desembre han emès el programa com si d'un dia feiner es tractés, el que sempre els funciona perquè aconsegueixen encara més audiència. Els ànims entre els col·laboradors no eren massa calmats, per això, ja que han protagonitzat una baralla monumental durant el programa. 

La protagonista? Lydia Lozano, que ha esclatat davant dels atacs ferotges dels companys. Tot començava amb la col·laboradora confessant que no rebatria cap al·legat que fes Anabel Pantoja a favor de Mila Ximénez perquè deia que no volia atacar una companya. A la resta de companys no els hi ha fet gràcia això, el que han evidenciat amb unes crítiques i retrets molt lletjos cap a ella.

Lydia Lozano plora a 'Sálvame'  Telecinco

Lydia Lozano plora a 'Sálvame' /  Telecinco

Belén Esteban li deia que no li semblava just, mentre que Hernández l'acusava de no voler criticar el concurs de Mila Ximénez per no haver d'enfrontar-se a ella quan surti de 'GH VIP': "Ets una pilota que només vol apropar-se a Anabel per interès. Vols fer-te amiga seva per estar més a prop d'Isabel Pantoja. Des que ha desembarcat aquí Lydia Lozano que hi ha llepades de cul increïbles. Ja t'ha demanat que la convidis a la boda, Anabel?".

 

Uns comentaris molt cruels que provocaven les llàgrimes desesperades de Lydia Lozano, que era novament atacada pels propis companys: "Sou patètics. No teniu ni idea de la relació que tinc amb Anabel. Em sento molt ofesa i estic en total desacord amb el que heu dit. Valoro molt l'amistat que m'uneix a Anabel".

Lydia Lozano plora davant dels atacs de Kiko Hernández  Telecinco

Telecinco

Una nova mostra que les ganivetades a l'esquena volen pel plató de 'Sálvame'.

Més informació
 

Comentaris