Els companys de 'Sálvame' opinen sobre la depressió de Jorge Javier

Jorge Javier Vázquez ha concedit una exclusiva per parlar de l'operació cerebral a la qual s'ha sotmès fa un parell de dies. Ha explicat com va anar, en què va consistir exactament, com es troba, qui el va acompanyar a quiròfan... Però un dels titulars més sorprenents ha estat que s'està medicant perquè pateix depressió des que va tenir l'ictus el mes de març.

Els seus companys de 'Sálvame' han volgut opinar al respecte. La presentadora Carlota Corredera treia a relluir el tema: "Algú que passa per problemes com la depressió o ansietat i parli d'això crec que ajudarà molta gent. Jorge, que sàpigues que pots comptar amb mi ara i sempre". 

Belén Esteban i María Patiño eren les úniques que sabien que Jorge Javier patia depressió. La primera deixava clar que està afligida: "Em va dir aquest estiu que havia anat al metge, que prenia una pastilla, que anava a fer el testament... Em fa pena. No ell, sinó com ho explica". I afegia: "Hi ha amics que només t'expliquen els seus problemes. A Jorge Javier el considero el meu amic i no ho sabia. M'hauria agradat saber-ho. Però aquesta és la generositat de Jorge. El veia diferent, però tampoc no li pots dir. En privat li havia preguntat si li passava alguna cosa. Perquè a la vida a vegades ho tens tot i després dius... i ara què?". 

Belén Esteban   Telecinco

Belén Esteban / Telecinco

Dos companys que es tenen molta estima, encara que qui més present ha estat durant aquesta segona operació ha estat Patiño. "M'ho va comentar aquest estiu. En un moment de publicitat em fa portar a la cafeteria i m'ho va dir. Per aquestes coses jo tinc una reacció molt lenta. No vaig calibrar l'abast ni em vaig atrevir a preguntar. Em vaig sentir culpable. endeixo a no preguntar-se per no profunditzar en terrenys que no dec. Em sorprèn la capacitat que té de donar el millor de si mateix i aquest tipus de personalitats que tiren endavant sense mirar-se a ell, sinó mirant cap a endavant. Et juro que em trec el barret". 

María Patiño   Telecinco

María Patiño / Telecinco

 

"No m'ha quedat un to de tristesa, sinó d'esperança. Quan li va passar això de l'ictus a vegades el més difícil no és l'ensurt sinó tot el que ve després. Suposo que és això el que li ha passat. Quan ha parat és quan li han vingut les pors", afegia després Laura Fa. Mentre que Lydia Lozano deixava clar que ella no en tenia ni idea que el seu company ho estava passant tan malament: "M'he quedat morta".

Lydia Lozano a 'Sálvame'   Telecinco

Lydia Lozano a 'Sálvame' / Telecinco

Unes companyes de 'Sálvame' que han evidenciat la seva preocupació pel presentador.

Més informació
 

Comentaris