'Sálvame' es burla d'Isabel Pantoja en veure-la comprar en un basar xinès

La família Pantoja va celebrar una gran festassa la nit de Cap d'Any, una trobada a la qual no va assistir Chabelita per culpa de la mala relació que té actualment amb el seu germà Kiko. Però deixant de banda aquest mal rotllo, el que ha sortit a la llum és que els Pantoja s'ho van passar d'allò més bé.

'Sálvame' ha donat un munt de detalls sobre la celebració, però ara ha anat més enllà i ha compartit una fotografia molt curiosa. I és que han aconseguit una imatge d'Isabel Pantoja fent la compra el dia abans de la festa, el que demostra què va comprar i on.

El més curiós? Que la van caçar a un basar xinès, on s'hauria gastat 400€: "Portava tres carros plens fins a dalt, sobretot amb tovalloles de color lila i molts jocs. Em va estranyar que estigués allà després de guanyar 'Supervivientes', podria buscar una botiga més bona...", critica un testimoni.

'Sálvame' enxampa Isabel Pantoja fent la compra a un basar xinès   Telecinco

'Sálvame' enxampa Isabel Pantoja fent la compra a un basar xinès / Telecinco

 

Què va comprar, doncs? "Bingos, jocs de taula i coses típiques de la celebració del 31. Safates de color daurat, molts gots i plats de plàstic i també jocs per a nens".

Una compra curiosa que ha fet molta gràcia als col·laboradors de 'Sálvame', que han tret profit de les fotografies que han trobat. Una crítica ferotge i injustificada amb la qual han volgut insinuar que Pantoja és una tacanya. Tindran resposta de la cantant?

Més informació
 

Comentaris