Un espontani interromp un directe de 'Sálvame': "Prou d'aquesta brossa"

Ser reporter de 'Sálvame' a vegades es converteix en una professió de risc. El programa del cor de Telecinco rep milers de crítiques cada dia, el que s'evidencia també en el carrer. I és que cada vegada és més usual que espontanis interrompin els directes que fan des del carrer per criticar el programa.

Una escena molt tensa que s'ha tornat a viure aquesta tarda, quan Sergi Ferré estava explicant en directe des de Pontevedra tot el que se sap sobre la presumpta infidelitat de Kiko Rivera.

Mentre donava la informació, un noi se situava darrere seu i començava a parlar perquè el reporter perdés el fil. El pas següent? Provocar la interrupció del directe: "Bones, jo també tinc una notícia", deia de males maneres mentre intentava treure-li el micròfon. 

El reporter s'intentava desfer de l'espontani, però no ho aconseguia: "Traieu tota aquesta telebrossa que emeteu i poseu programes educatius. Ja estem plens de gent vaga".

 
Un espontani interromp una connexió de 'Sálvame'   Telecinco

Un espontani interromp una connexió de 'Sálvame' / Telecinco

El programa va decidit tallar la connexió en directe, després que es tornés a posar de manifest que tenen un munt de detractors. 

Més informació
 

Comentaris