A ‘Sálvame’ diuen de tot a les Campos: "Victimistes, penoses, ximples..."

Des que les filles de María Teresa Campos van marxar de 'Sálvame' que els excompanys han engegat una guerra oberta contra elles. No els va agradar que fitxessin per 'Viva la vida', el magazín dels caps de setmana de Telecinco. I encara menys que aprofitin que són col·laboradores allà per enviar-los dards enverinats.

Aquest cap de setmana, Carmen Borrego assegurava que ho està passant molt malament: "Moltes nits no puc ni dormir. No puc més. Intento recompondre'm, però no hi ha manera d'aixecar el cap. El que diuen aquests senyors de mi no m'importa, parlen de la meva família i no són amics meus". Un dels principals perjudicats en la seva crítica va ser Kiko Hernández, que ha respost a 'Sálvame' amb una crítica contundent.

"Tinc molts defectes, però tot ho dic a la cara. Si tinc un problema amb algú, ho dic o faig notar que estic molest. Jo era el seu churri, la seva adoració. Et puc ensenyar missatges que tinc d'aquesta senyora, que m'estima. I de Terelu igual. Vull demanar perdó a María Teresa Campos, sobretot pel to amb el qual he parlat d'ella. Però de Terelu... I de Carmen Borrego? Aquesta situació em produeix molta pena perquè et veus arrossegada d'exclusiva en exclusiva. No sé si és perquè tens problemes seriosos, perquè han acomiadat el teu marit i la teva filla. No sé si és que tens la necessitat de fer aquestes exclusives perquè la teva família s'ha quedat a l'atur. Em fa molta pena. Ara bé, si m'insultes perquè has d'omplir la nevera, poso la cara", etzibava.

Kiko Hernández a 'Sálvame'   Telecinco

Kiko Hernández a 'Sálvame' /  Telecinco

Això sí, María Patiño no es creu que els estigui criticant per diners: "Necessitat econòmica? Però si sempre porta bosses cares i surt a sopar fora cada nit! Llàstima em fa aquell que es ven per necessitat. Però aquesta és una de les famílies que més diners ha guanyat a televisió. Això no és per menjar. Els hi agrada la marxa". Alonso Caparrós opina igual: "Quin sentit té anar-te a 'Viva la vida' per evitar la confrontació i seguir amb ella des d'allà? Són incapaces d'acceptar les crítiques. Són victimistes. El que busquen és ser invulnerables".

Finalment Gema López s'afegia a la festa i demanava calma: "Hem de reconèixer que en aquest programa ens hem pogut excedir contra elles. Això de Carmen Borrego ho puc entendre, però la manera que té d'abordar el tema és poc intel·ligent. María Teresa ha estat la més senyora de totes. L'altre dia va rectificar i a ella no li podem posa cap però. Ara, dramatitzen situacions que no són molt normals. Tenen moltes pors i moltes fòbies".

 
Carmen Borrego a 'Viva la vida'  Telecinco

Carmen Borrego a 'Viva la vida' / Telecinco

En definitiva, tota una altra tarda de programa dedicada a criticar les Campos. 

Més informació
 

Comentaris