Gema López critica 'Sálvame' des de dins i genera una autèntica baralla

Laura Fa ha quedat en evidència després que Santiago Segura negués públicament la informació que havia donat. La periodista havia afirmat que el director de cinema havia proposat a les Campos protagonitzar una pel·lícula, el que va acabar sent mentida. La veritat darrere d'aquest rumor era que una de les filles de María Teresa Campos ho havia comentat durant un sopar. Davant d'això, Laura Fa va reconèixer que hauria d'haver contrastat la notícia amb ell abans de dir-ho en el programa. El problema és que aquesta ficada de pota ha tingut conseqüències. 

Carlota Corredera, de fet, ha aprofitat aquesta equivocació per reganyar Laura Fa en directe. La presentadora va retreure-li que donés aquesta informació sense assenyalar la seva font: "Aquesta notícia es va donar malament. No és el mateix dir que Santiago Segura vol fer una pel·lícula amb les Campos, a què Carmen Borrego diu al seu entorn que Santiago Segura vol fer una pel·lícula amb elles".

 

 

En cas que Laura Fa ho hagués dit així, però, estaria revelant una font. I és per això que la seva companya Gema López va voler interrompre la discussió per defensar-la: "I treballant a 'Sálvame', quin titular donem?", va deixar caure fent referència a la forma de treballar en el programa. Carlota Corredera es va enfadar molt en veure que estava criticant indirectament el programa, però Gema va continuar amb el seu argument: "Aquí no diem la font encara que ens matin. I després omplim programes i programes buscant el talp i la font durant mesos. El que passa és que estàs exigint la font perquè és Carmen Borrego".

Gema López, enfadada a 'Sálvame'   Telecinco

Gema López, enfadada a 'Sálvame' / Telecinco

 

Una acusació que no va agradar la presentadora: "Creus que poso Carmen Borrego per davant de Laura Fa?", deia indignada. Però Gema no es tallava: "Ho acabes de fer". Una situació molt incòmoda que no acabava aquí. Carlota etzibava: "Doncs estàs molt equivocada i tirant el teu propi programa. Et puc assegurar que sé perfectament què són els titulars, el fum i com s'exagera i què venen. Sé quin és el joc d'aquest programa perquè el vaig començar jo amb Raúl Prieto. No trepitjo Laura Fa si dic que és mentida el que diu". I la col·laboradora posa fi a la disputa: "Estàs manipulant! Al contrari, jo només dic com es treballa aquí, que és com es treballa en tots els mitjans". 

Més informació
 

Comentaris