‘Sálvame’, sense límits: llancen un pastís a la cara de la presentadora

El programa de tafaneries de Telecinco fa temps que és boig. Els col·laboradors cada cop tenen menys miraments, el que evidencien tarda rere tarda. S'ataquen entre ells, s'insulten i ara, fins i tot, es llancen pastisos a la cara. 'Sálvame' és una olla a pressió, el que acaba d'experimentar en primera persona la presentadora Carlota Corredera.

Fa un parell de mesos, precisament un pastís va ser el causant d'una gran esbroncada amb Carmen Borrego. La germana de Terelu Campos acabava de ser operada de la papada, per la qual cosa el cop de pastís va obligar-la a anar a l'hospital. Això va provocar que decidís deixar el programa, un camí que ha seguit la germana.

Doncs bé, sembla que no en van tenir prou amb aquesta polèmica i se n'han rigut. I és que durant el programa d'aquest dilluns, Kiko Hernández va demanar a Lydia Lozano que repetís l'escena i li donés un cop de pastís a algun company. Ella es va negar en un principi, però va tornar a demostrar que fan el que volen amb ella i va acabar fent-ho. Mentre la presentadora parlava amb l'audiència minuts després, Lydia va aixecar-se i va estampar-li el dolç a la cara per darrere. 

Carlota Corredera  Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo  Telecinco

 

Carlota, però, s'ho va prendre amb humor: "He aguantat tota la tarda ense menjar tarta i ara he de ficar-me aquest tros a la boca així". No es va fer la indignada, sinó que va demanar veure's en pantalla i va dir-se a si mateixa que li quedava bé

Una actitud que va indignar els teleespectadors... Com acabarà la bogeria del programa?

Més informació
 

Comentaris