Una col·laboradora de ‘Sálvame’ embogeix contra els companys: "Masclistes"

Pocs col·laboradors de 'Sálvame' han aguantat tants anys en la seva plantilla sense criticar la direcció del programa. Treballen allà i són conscient de les maneres de fer que tenen, però això no impedeix que esclatin en algun moment. L'última a fer-ho ha estat Belén Rodríguez, que ha reaparegut després d'un mes i mig fora del programa... en una intervenció en directe que ha acabat de molt males maneres.

Va decidir deixar la feina perquè no volia coincidir a plató amb Antonio David Flores, a qui han fitxat com a col·laborador recentment, però és que sembla que també té problemes amb la resta de companys. La primera en criticar-la era Ylenia: "Se't nota el ressentiment". I aquí començava una batalla campal: "No teniu cap credibilitat des de fa temps. 'Sálvame' s'ha convertit en un programa en el qual s'apallissen les dones. Kiko Matamoros i altres dels col·laboradors són uns masclistes absoluts", esclatava entre crits.

Belén Rodríguez torna a 'Sálvame'   Telecinco

Belén Rodríguez torna a 'Sálvame' / Telecinco

Aquesta greu acusació ha enfurismat Matamoros, que li etzibava que li estava dedicant infàmies i que s'estava passant. La presentadora, Carlota Corredera, ha intentat posar pau mentre atacava Belén Rodríguez: "El tema del masclisme i feminisme per mi és un tema amb el qual estic especialment sensibilitzada i em sembla prou seriós. Que cometem excessos en aquest programa està clar. Els cometem tots, homes i dones, però assenyalar que es fan aquelarres contra dones em sembla reu. No sóc perfecta, però crec que parem els peus a aquells que comenten aquests abusos. Has estat desmesurada i injusta".

 
Belén Rodríguez, enfadada a 'Sálvame'   Telecinco

Belén Rodríguez, enfadada a 'Sálvame' / Telecinco

Belén Rodríguez ha marxat mentre afirmava que està "fenomenal" i que no té clar si tornarà a treballar a 'Sálvame' o no. El temps ho dirà, de moment queda una nova discussió entre col·laboradors. 

Més informació
 

Comentaris