Més guerra i insults a 'Sálvame': "Cagada, amargada, vés a la m..."

Belén Esteban i Sofía Suescun s'han declarat la guerra. La tarda d'aquest dijous a 'Sálvame' ha estat marcada per una forta discussió entre les dues. El problema començava amb un vídeo que ensenyaven a Esteban, en el qual es veia Sofía criticant-la des del plató de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

"És una cagada perquè ha criticat la seva amiga Mila Ximénez i quan la veu en persona no té els nassos de dir-li tot el que ha dit sobre ella. No et preocupis, Belén Esteban, carinyo, que ja tindrem l'oportunitat de veure'ns i em dius tot el que m'hagis de dir", etzibava amb molt mala llet.

"Es va casar fa poc i té una cara d'amargada... A més a més està obsessionada amb mi", prosseguia Suescun en el seu atac.

Sofía Suescun, a 'MYHYV'  Telecinco

Sofía Suescun, a 'MYHYV' / Telecinco

 

La resposta de Belén Esteban? Encara més contundent: "Et diré només quatre paraules. Vés a la merda. Si et veig pels passadissos de Telecinco no et saludaré perquè no m'agrades. Estàs buscant tenir un enfrontament amb mi per tenir protagonisme a televisió, però no entraré al joc. Amb aquesta senyora i la seva mare, des que van gravar-les en una trucada en la qual deien que la meva filla era "un bombo" no vull saber res d'elles".

Belén Esteban, enfadada a 'Sálvame'   Telecinco

 Telecinco

De ben segur, per això, que Suescun ha aconseguit el seu objectiu i li cediran un lloc a 'Sálvame' en els pròxims dies perquè tingui el cara a cara amb Belén Esteban. Un joc que encanta al programa del cor, per descomptat. 

Més informació
 

Comentaris