Quants diners deuen els col·laboradors de 'Sálvame'? Telecinco ho revela

El tema central de 'Sálvame' durant el programa d'aquest dilluns han estat els deutes que tenen els col·laboradors. Començaven amb una amenaça: havien rebut un vídeo d'un famós reclamant que un dels col·laboradors li pagués els diners que li deu. No van voler revelar la seva identitat fins al final, el que va provocar que tots ells confessessin i tenien deutes pendents o no.

La majoria d'ells van reconèixer que havien demanat diners en alguna ocasió, però que també havien deixat diners a d'altres (els que en molts casos encara no havien cobrat). L'únic que va afirmar que encara té deutes? Kiko Matamoros, que acabava sent el protagonista del vídeo en el qual la seva ex li demanava diners: "Vull recuperar els 5.000 € que li vaig prestar quan estàvem junts. He hagut de posar una denúncia. M'he vist obligada a prendre aquestes mesures. Si poses problemes, puc arribar a ensenyar missatges en els quals es demostra que dic la veritat".

Cristina Puyol li demana diners a Kiko   Telecinco

Cristina Puyol li demana diners a Kiko / Telecinco

Antonio Montero deixava clar que ell no tenia cap deute, mentre que Belén EstebanMila Ximénez i Lydia Lozano treien a la llum que els deuen molts diners. 

Els col·laboradors de 'Sálvame', deutors?   Telecinco

Els col·laboradors de 'Sálvame', deutors? / Telecinco

Belén Esteban ha deixat clar que hi ha gent que encara té deutes amb ella. "He estat molt ximple, però em considero generosa. La meva generositat m'ha fet perdre molts diners, ni més ni menys que 60.000 €". Entre la gent a qui ha deixat diners? Una companya de 'Sálvame', Raquel Bollo, a qui li va reclamar que li tornés els 12.000 € que li havia deixat en directe: "Em penedeixo d'haver-ho fet així i ells ho sap. La culpa va ser meva, em penediré tota la vida. Un petó, Raquel".

 
Belén Esteban a 'Sálvame'   Telecinco

Telecinco

Lydia Lozano també ha deixat molts diners: "He perdut molts amics pels diners. Jo sé que a una persona li vaig deixar diners i va entrar a aquest programa per dir que m'anava a pagar però encara estic esperant. Parlo de la cuinera d'un restaurant, que em devia 300.000 pessetes. Després vaig deixar diners a uns amics per pagar una malaltia de la seva mare i després els veia a discoteques convidant a gent a rondes, quan a mi em devien més de 100.000 pessetes. En total he repartit uns 2 milions de pessetes per ajudar a gent del meu voltant i no tots m'ho han tornat".

Lydia Lozano es confessa a 'Sálvame'   Telecinco

 Telecinco

I d'ella, a recordar una sorpresa de Mila Ximénez: "Makoke em deu 8.000 € i no hi ha manera de cobrar-li. Estic esperant. Com que està treballant, espero que me'ls doni". Un tema que promet moltes hores de televisió. 

Més informació
 

Comentaris