Una convidada de 'Sálvame' denuncia el tracte rebut

'Sálvame' ha tornat a fer-la grossa. La setmana passada van omplir les hores d'antena amb un especial sobre Marbella, en la qual cada col·laborador va interpretar un personatge destacat de l'època de Jesús Gil. Per tal de fer l'ambientació de l'època van comptar amb Ania iglesias, exconcursant de 'Gran Hermano' que s'ha reconvertit en estilista. La van contractar durant dos dies, encara que finalment va acabar apareixent en quatre programes. Una de les causes? L'enfrontament que va mantenir amb Lydia Lozano, que va esclatar contra ella acusant-la de fer-li un vestit que li quedava malament a posta.

La polèmica va anar incrementant-se, per la qual cosa Ania ha concedit una entrevista a 'El Español' per donar la seva versió: "Per la meva part no va haver-hi guió, però per la d'ells... Mira, t'ho diré. M'han parat un gran parany... Crec que ho tenien tot preparat. A mi em va contractar direcció i vaig complir les ordres. Se'm va contractar per dos dies, vam arribar a un acord i vaig fer la meva feina. He firmat quatre paperets de quatre participacions. Primer em van dir que aniria dos dies, que no sortiria ni dijous ni divendres. Els hi vaig passar un pressupost per aquells dos dies com a estilista. Al final vaig sortir dimecres i dijous i no me'ls volen pagar. Però jo he signat els papers i davant una reclamació val el que hom signa i no el que es diu".

 

No vol entrar en el seu joc: "Això és un altre contracte i potser en aquest xou no vull entrar perquè o no m'agrada o no em ve de gust. Però en el moment en el qual a mi se m'insulta explícitament dient que sóc mala professional o mentidera, s'està atacant a la meva persona i no a la meva vida professional. Què he de defensar? No he de defensar-me de res perquè la feina era perfecta".

Lydia Lozano va carregar contra ella durament, però assegura que no li ha demanat perdó: "El vestit que duia no li quedava malament! Per res! Crec que estava genial". Una polèmica de la qual segur que se'n segueixen aprofitant a 'Sálvame', que estiraran el xiclet per treure'n encara més suc. 

Més informació
 

Comentaris