‘Sálvame’ grava una col·laboradora posant-se desodorant al supermercat

La neboda d'Isabel Pantoja està adquirint molt de protagonisme a 'Sálvame' aquestes últimes setmanes. Des que la seva tieta comencés a concursar a 'Supervivientes', que Anabel Pantoja no para de comentar cada gest que fa. Ara bé, aquest dilluns no ha estat protagonista del programa per això... sinó perquè l'han enxampat en una situació molt compromesa.

El programa acostuma a no tenir miraments a l'hora d'humiliar els seus propis col·laboradors, el que ara han tornat a evidenciar. I és que han rebut un vídeo d'Anabel en el qual queda molt malament, però que han emès sense problemes.

 
Anabel Pantoja  Sálvame 2

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

Què es veu en el vídeo? A Anabel Pantoja en un supermercat, mirant a banda i banda per comprovar que ningú no la veu... abans de posar-se desodorant allà en mig i tornar a posar-lo en el seu lloc. L'escena la deixa en evidència, el que ha provocat que els companys es riguin obertament d'ella. Anabel, davant d'aquest ridícul, s'ho ha volgut prendre amb humor: "M'he de defensar... Vull confessar que moltes vegades sóc de les que va a l'aeroport i es posa molta colònia. Que aixequi la mà qui no ho hagi fet".

 

"Crec que el desodorant era un provador. És un supermercat. No puc dir l'empresa, però aquell dia estàvem obrint aquesta empresa i era una invitació on no es compraria res. El vaig fer servir perquè no tenia més remei. I no estava obert al públic", deia avergonyida.

No se la van creure gaire, per això, el que va fer que acabés enfadant-se una mica. Què simpàtics els directors, que aprofiten qualsevol ocasió per riure's dels seus col·laboradors...

Més informació
 

Comentaris