Sabina passa la nit estable a l'hospital després de ser operat d'un vessament cerebral

El cantant Joaquín Sabina ha passat la nit estable a la Clínica Ruber Internacional, on ahir va ser operat d'urgència per un vessament cerebral. L'artista va patir una aparatosa caiguda dimecres passat quan oferia un concert en el Wizink Center a Madrid.

Sabina segueix ingressat a l'UCI per un "hematoma intracraneal". El representant José Navarro 'Berry' ha dit que "està tot normal", a l'espera del nou comunicat mèdic.

Per a saber si la intervenció ha sortit bé cal esperar entre 24 i 48 hores, segons ha explicat el mánager, i ha informat Telecinco.

Sabina va caure en ple concert i va explicar als seus fans que marxava a l'hospital. Quan va arribar-hi, els sanitaris el van convèncer perquè es quedés en observació. El que al principi semblava una fractura d'espatlla va acabar sent un vessament cerebral a causa del fort cop al cap.

A mitjanit, va caldre intervenir-lo d'urgència. “L'operació ha estat un èxit, és un moment delicat però tot ha sortit bé”, explicava el seu representant.

 
 

Comentaris (2)
Fat Boy Fa 4 dies
Ha quedat p'al arrastre.
Serrat, todo por la pasta y la patria, franquisme etern Fa 5 dies
Tot per la pela, esquerres capitalistes i gastades com foques franquistes que son. Babes i galtes, el serrat de franco.psoe