Els germans Ruiz-Mateos, sense diners ni patrimoni: "Estem arruïnats"

Els germans Ruiz Mateos han declarat aquest dimecres davant l'Audiència Provincial de les Balears, en la tercera sessió del judici per la presumpta estafa en la compra de l'hotel Eurocalas de Mallorca.

José María ha volgut deixar clar que la fallida de Rumasa va provocar que ho perdessin tot: "No tenim res. Les nostres cases estan hipotecades, executades i embargades. No tenim absolutament patrimoni de cap mena. Malgrat les calúmnies, estem arruïnats".

Els seus germans Alfonso i Zoilo han mantingut una postura similar a la que havien sostingut en les sessions anteriors. El seu objectiu? Defensar que el seu pare era molt "escrupolós" en la feina, però que no tenen "ni un euro ni patrimoni".

 
Judici germans Ruiz Mateos  Europa Press

 Europa Press

Posteriorment ha declarat Francisco Miralles com a testimoni, l'empresari denunciant de l'estafa. Ha volgut explicar que abans de la compra de l'hotel, li van amagar detalls molt importants de l'operació. Per exemple, que l'hotel que havien presentat els Ruiz-Mateos com a aval ja havia estat hipotecat.

 

A més a més, ha recalcat que la família sempre li va traslladar la impressió de tenir molts diners i moltíssima abundància econòmica. De fet, ha posat com a exemple que sempre que es reunia amb ells hi havia criades amb còfia, porters i xòfers.

Més informació
 

Comentaris