Pablo Motos i Pedroche incomoden Rudy Fernández amb preguntes de mal gust

Rudy Fernández va tocar el cel fa unes setmanes, quan la selecció espanyola de bàsquet va convertir-se en guanyadora del Mundial de la FIBA. El capità no s'ho podia creure, l'equip havia fet història i s'havia de celebrar. Una boníssima notícia que arribava després d'una etapa molt dura, en la qual va patir dos problemes familiars que van estar a punt d'allunyar-lo de la selecció.

Pablo Motos l'ha convidat a 'El Hormiguero', un programa que ha aprofitat per preguntar-li precisament sobre aquest mal moment. I ho ha fet d'una manera massa directa i poc justificada: "Hi ha una part més personal, Rudy, i és que aquest Mundial ha estat complicat per a tu perquè va morir el teu avi i, a més a més, la teva germana va avortar quan estava ja de molts mesos. Són dolors molt difícils de manejar en solitari perquè venen d'un lloc molt estrany. Qui t'ha ajudat a recompondre't i no perdre la concentració?".

Rudy Fernández  'El Hormiguero'

Rudy Fernández 'El Hormiguero' / Antena 3

Molts teleespectadors manifestaven ràpidament el seu rebuig a la manera de tractar el tema, ja que veien Rudy molt incòmode quan no venia a res aquesta pregunta: "Sí, van ser moments difícils. Vaig pensar en deixar la selecció. Però els meus companys em van animar a continuar i mira, guanyar el Mundial ha estat un regal al meu avi que està allà a dalt i també per a la meva germana Marta, que és una dona forta i sé que tirarà endavant". 

Motos seguia insistint, el que va forçar Rudy en certa manera a continuar parlant del tema: "El meu avi era una persona molt important per mi, sí, i també per a la meva germana. La mala sort que té la vida va fer que la meva germana patís un avortament. Semblava que no era prou, però vaig plantejar-me deixar la selecció perquè sentia que era el moment d'estar amb la meva família".

Rudy Fernández  Antena 3

Antena 3

 

Ara bé, un dels detalls que més ràbia ha fet a l'audiència arribava després. La protagonista? Cristina Pedroche, que arribava a plató disposada a presentar la seva secció. Després de les crítiques ferotges que va rebre durant l'estrena de la setmana passada, ara n'ha acumulat encara més. Per què? En presentar-se estirada en una llitera d'hospital que simulava un invent antic que pretenia ajudar les dones a tenir els fills d'una manera més fàcil. I què hi feia? Simular que donava a llum, una escena que acabava amb Pedroche amb un nadó de joguina a les mans (amb una cresta similar a la del seu marit incorporada).

Cristina Pedroche a 'El Hormiguero'   Antena 3

Cristina Pedroche a 'El Hormiguero' / Antena 3

Segurament no van caure que no seria el dia idoni per emetre una escena fent broma sobre un part quan Rudy parlaria sobre l'avortament recent de la seva germana... Un gest de mal gust que bona part dels teleespectadors han criticat fortament. 

Més informació
 

Comentaris