Rozalén, crítica contra VOX: "Deixen anar odi cada vegada que parlen"

La setmana passada Rosalía va esvalotar la xarxa en carregar contra VOX públicament. Ho va fer amb un missatge curt però molt contundent: "Que bombin VOX", deia en anglès. És la cantant de moda d'enguany, d'això no hi ha cap mena de dubte, per la qual cosa el seu comentari va fer-se viral ràpidament. La primera reacció? Del partit d'ultradreta, que es va defensar amb un atac cap a la catalana, a qui van criticar per viatjar amb jet privat. Però aquesta no ha estat l'única conseqüència, ja que són molts els seguidors que l'han defensat. 

Doncs bé, ella no és l'única que ha manifestat la seva opinió sobre VOX. Ho acaba de fer una altra cantant, en aquest cas Rozalén. Aquesta setmana ha estat guardonada amb la menció honorífica que otorga el col·legi oficial de Psicologia de Madrid, que han premiat la seva lluita contra la violència de gènere i per la seva aposta per la integració de les persones amb discapacitat. I és que Rozalén acompanya el seu últim èxit de la transcripció amb llenguatge de signes per a les persones sord-mudes. 

Ha estat en aquest acte quan ha volgut enviar un missatge contra VOX: "El seu augment es deu a les dones, al moviment feminista. Cada vegada que parlen deixen anar odi. Que ells continuïn, que nosaltres seguirem amb la nostra revolució que sí que és d'amor", recull 'Europa Press'.

 
Rozalén  Europa Press

Rozalén rep la menció honorífica / Europa Press

Rozalén també ha lluitat a favor del feminisme, un altre tret que el partit d'ultradreta no comparteix: "Els líders de VOX són persones acomodades que a través del seu discurs mostren que estan molestos perquè les dones tinguin veu. Això vol dir que alguna cosa està passant amb el feminisme. Hem de ser optimistes, perquè l'arma més poderosa és l'amor".

 

Més informació
 

Comentaris