Mor la cantant de Roxette, Marie Fredriksson

Aquest dilluns ha mort Marie Fredriksson, component de l'exitós duet de Roxette. El grup suec va fer-se d'or durant dues dècades, des que saltessin a la fama a mitjans dels anys 80. Van aconseguir col·locar un munt de cançons a les principals llistes d'èxits, encara que van fer-se mundialment conegut gràcies a 'It must have been love'.

Ella va començar a cantar de ben petita, encara que va ser a l'adolescència quan va començar a formar part de diversos cors fins a col·laborar amb Per Gessle. D'aquí, a generar nou discos i desenes de gires mundials. 

Marie Fredriksson, de Roxette  Europa Press

Marie Fredriksson, de Roxette / Europa Press

Durant 33 anys va formar part d'un grup que va anar encadenant rècord rere rècord. El 2002, però, tot va canviar quan va ingressar a l'hospital després de desmaiar-se; moment en el qual van confirmar-li que tenia un tumor cerebral. Li van eliminar, però va haver de sotmetre's a tractaments de radioteràpia. Durant més d'un any va estar reclosa a casa sense donar cap concert.

 

Des de llavors ha anat empitjorant, ja que el tractament va provocar-li unes conseqüències físiques greus. Va actuar en un parell de concerts, fins al punt de tornar a cantar amb Roxette el 2015.

Roxette   Europa Press

 Europa Press

Ha mort als 61 anys, segons ha confirmat la gerent de premsa de la banda. Una batalla contra el càncer que no ha pogut superar. 

Més informació
 

Comentaris