Rossy de Palma: "Els polítics són pesats i endogàmics, ens deixen desemparats"

Rossy de Palma segueix acumulant experiència en el seu exitós currículum. Per tal de fer promoció de la seva última obra teatral, ha concedit una entrevista a 'El Mundo' que també ha aprofitat per manifestar la seva opinió política.

La formació del nou govern de coalició ha donat ales als famosos per comentar què n'opinen i l'actriu no ha estat menys. Sincera i sense pèls a la llengua: "Estic molt decebuda amb els polítics en general, amb tants tripijocs entre ells. Són molt pesats i endogàmics. Semblen pares separats barallant-se i discutint-se tota l'estona mentre nosaltres, els ciutadans, som els pobres fills mal cuidats i desemparats". 

Rossy de Palma  Europa Press

Rossy de Palma / Europa Press

I sobre la situació a Catalunya, què en pensa? "Jo només crec en les fronteres gastronòmiques. Ningú no ha vingut de Mart, tots som terrestres. Jo sóc una xarnegueta mallorquina. Quan vinc a Barcelona sóc catalaneta, quan estic a Madrid em sento castissa, a París parisenca i a Àfrica, africana. A tot arreu em barrejo amb la riquesa del lloc i sóc feliç". 

 

També ha parlat sobre feminisme, i és que considera que encara hi ha molta feina a fer en el terreny de la violència de gènere: "Es considera que la persona que comet el maltracte és un diable, gairebé sempre l'home, que es fa poc per prevenir. Estem súper enfocats, i és lògic, en protegir la dona. Però hi ha una corresponsabilitat de les dues persones. Nosaltres, amb aquesta manca d'amor cap a nosaltres mateixes, permetem també que creixi un monstre. Mentre que ells també són víctima d'ells mateixos".

Rossy de Palma en una presentació   Europa Press

Rossy de Palma en una presentació / Europa Press

"Proposo la prevenció, perquè no només s'han de posar ordres d'allunyament. Se'ls hi ha de dir als homes que si es troben malament i els hi entra paranoia, que si intueixen que se t'està anant de les mans, aquí tens un telèfon al que trucar o una teràpia a la qual acudir", afirma. 

Més informació
 

Comentaris