Rosalía parla, en català, del seu confinament a Miami: "Estic enyorada"

Rosalía ha estat l'última convidada a 'El Hormiguero'. La cantant ha mantingut una videotrucada amb Pablo Motos des de Miami, ciutat on està passant el confinament a casa del seu mànager. Ha explicat que l'esclat de la crisi sanitària la va enxampar allà mentre preparava el nou disc, el que fa que no hagi pogut aïllar-se a casa amb la seva família. És per això que va voler resumir el seu estat d'ànims en català: "Estic enyorada". 

"És una situació rara, i a més a més estic lluny de la meva família i els meus amics. De moment estic cuinant brownies i practico tocs de futbol amb la pilota. A qui més truco aquests dies és a la meva germana. Ella em va demanar que no canviés de look com tenia pensat fer... Però finalment ho he fet perquè és temps d'innovar", ha explicat entre riures mentre treia pit de nou pentinat amb serrell.

Va voler mostrar-se optimista i contenta, amb ganes que tot torni a la normalitat: "Només cal tenir paciència, ser assertiu i respectuós amb els altres". 

Rosalía, entrevistada a 'El Hormiguero'   Antena 3

Rosalía, entrevistada a 'El Hormiguero' /  Antena 3

 

Està aprofitant el temps lliure per seguir component cançons, poc després de publicar l'últim single: "No estava previst que el publiquessin ara. Tenia una col·laboració amb un artista mexicà, molt més dura i pensada per discoteca. Però vaig pensar que no era el moment de treure un tema així i l'hem deixat guardat". Una entrevista que va aprofitar per parlar una mica del procés de creació dels seus hits.

Una situació estranya que desitja que acabi aviat.

Més informació
 

Comentaris