Rosalía critica VOX i aquests la deixen verda: "Milionària sense pàtria"

Cada paraula que pronuncia Rosalía genera milers i milers de comentaris. És la cantant de moda, d'això no hi ha cap mena de dubte. Tothom analitza els seus moviments amb lupa, per la qual cosa no sorprèn que es parli d'ella si es pronuncia públicament sobre política. 

La cantant catalana només ha necessitat dues paraules per posicionar-se políticament després de les eleccions del 10-N: "Fuck VOX", és a dir, "que us fotin, VOX".

Aquest tuit ha obtingut en poques hores més de 190.000 m'agrades, 63.000 RT i 10 mil comentaris. Una autèntica bomba que ha generat un debat molt intens a la xarxa, ja que li han dit absolutament de tot. Els unionistes han carregat contra ella d'una manera molt ferotge, mentre que els defensors l'han fet tocar el cel.

El revolt ha estat tan gran que fins i tot li han respost des del perfil de Twitter oficial de VOX, que han optat per mostrar-se encara més contundents: "Només els milionaris, amb avions privats com tu, poden permetre's el luxe de no tenir pàtria". Un atac que justificaven amb una captura de pantalla de l'última fotografia que ha publicat la cantant, en la qual se la veu a dins d'un jet privat. D'on ha sortit aquesta frase? La va pronunciar Ramiro Ledesma Ramos, cofundador de les Juntas de Ofensiva Nacional-Sindicalista, que es va fusionar amb Falange Española per formar Falange Española de las JONS. 

 

 

Una guerra oberta que de ben segur que segueix generant un munt de comentaris. 

Més informació
 

Comentaris