Rosalía busca casa a Barcelona: les finalistes, més d'un milió d'euros

Rosalía encara no té cap propietat al seu nom, el que sembla que està a punt de canviar. Els paparazzi de 'Vanitatis' han enxampat l'exitosa cantant catalana en un parell de visites a unifamiliars immenses de Barcelona que podrien convertir-se en la seva futura casa. 

No para de viatjar, però fins ara sempre es quedava a dormir a la casa familiar de Sant Esteve Sesrovires. Fonts del mitjà afirmen que la jove està buscant casa a Barcelona, concretament a la zona alta. De moment hauria visitat dues propietats als afores de la capital catalana, en un parell de barris situats en plena muntanya. A les fotos que han captat es pot veure Rosalía en xandall, amagant-se sota una caputxa, i acompanyada de la seva mare i la germana. 

Rosalía, de concert  Europa Press

Rosalía, de concert /  Europa Press

La primera casa que li ha interessat costa 1.450.000 €, una casa de disseny amb 300 metres quadrats habitables situada en el parc de Collserola. Un dels seus atractius principals? La localització, precisament, ja que gaudeix d'unes vistes de Barcelona immillorables. Menjador, saló doble, cuina, una habitació i lavabo a la planta baixa. I a dalt, un gran estudi, biblioteca i una suite amb lavabo i vestidor immens. I a la planta del soterrani, una altra habitació. Tot, amb piscina i garatge.

 

L'altra casa que ha visitat es trobaria una mica més allunyada. Es tracta d'un immoble disponible per 1.195.000 €. Més barata i el doble de gran, ja que disposa de 633 metres quadrats. Hall enorme, saló menjador de 60 m², cuina immensa, quatre habitacions dobles, biblioteca, diverses terrasses, piscina, jardí, garatge... Una meravella de casa plena de finestres grans. 

Rosalía als premis Grammy  ACN

Rosalía als premis Grammy / ACN

La cantant s'ha fet d'or en aquests últims temps, el que fa que pugui permetre's propietats de més d'un milió d'euros. Caldrà veure quina és l'escollida finalment, però sembla decidida a establir-se en una casa a Barcelona.

Més informació
 

Comentaris