Rosalía i Belén Esteban, una amistat inesperada

Rosalía ha fet vibrar Madrid en la inauguració del 'Mad Cool', un festival de música que ha congregat les principals cares conegudes del país. És la cantant de moda, això és indiscutible. Quan tothom encara parla del famós -i incorrecte- cumpleanys present a la seva primera cançó en català, ella segueix encenent els escenaris més potents d'arreu. 

En aquesta ocasió molts s'han tornat a fixar en les exageradíssimes ungles que s'ha posat: extravagant com sempre, amb un disseny ple de figuretes. Des d'un mico, passant per un panda, un avocat o un gelat. Ara bé, és la seva força sobre l'escenari el que ha fet les delícies dels seus seguidors.

Rosalía inaugura el Mad Cool  Europa Press

Rosalía inaugura el Mad Cool / Europa Press

Rosaía a Madrid  Europa Press

 Europa Press

 

L'escenari reunia tots els requisits per reunir els famosos de moda. Un munt d'influencers s'hi han apropat per ballar amb les cançons de Rosalía, però també personatges televisius s'hi han deixat veure. Entre ells hi ha hagut una que ha destacat per sobre dels altres, per això. Parlem de Belén Esteban, que fa temps que es proclama fan de la cantant catalana.

 

La col·laboradora de 'Sálvame' no s'ha perdut aquesta opció de veure-la actuar en directe, el que l'omplia de felicitat tal com mostrava a Instagram. Primer publicava una foto amb l'entrada, encara que poc després en posava una molt especial: acompanyada de la mateixa Rosalía. Abraçades i somrients, Esteban ja ha complert un dels seus desitjos i ha aconseguit la foto més esperada: "M'agrada moltíssim la seva música. Puc entendre que hi hagi gent a qui no li agradi, però per mi i molta gent és un fenomen de la música".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lo mejor @rosalia.vt 1

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

Encara que no va ser l'única que va gaudir d'aquesta actuació. Cristina Pedroche va vestir-se amb un look 100% de festival: samarreta, pantalons curts, ugly sneakers i dos monyos. Un conjunt estilístic que també va lluir en una fotografia amb Esteban.

Cristina Pedroche  Instagram

Cristina Pedroche /  Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con mi amiga @cristipedroche disfrutantando de @madcoolfestival #MadCool2019 #MC19WelcomeParty

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

 De ben segur que donen detalls de les seves trobades amb Rosalía en els seus programes d'aquesta tarda. S'haurà mostrat propera?

Més informació
 

Comentaris