Rosalía i Anne Igartiburu, unides durant la nit de Cap d’Any

Anne Igartiburu i Roberto Leal presentaran aquesta nit el programa especial de les Campanades de TVE per segon any consecutiu. Els teleespectadors de la cadena pública tornaran a veure la presentadora al capdavant d'una emissió de la que és imatge oficial. Com anirà vestida? Ella mateixa ho revela en una entrevista a 'Ecoteuve': "Vermell, brillant, màniga llarga, escot preciós i de Caprile". El dissenyador signa de nou el vestit de la presentadora, que confia en ell habitualment per aquest programa.

És conscient que una bona part dels teleespectadors sintonitzaran la competència durant algun moment per veure com va vestida Cristina Pedroche, però això no preocupa Igartiburu.

Ella se centra en el seu paper, un programa que vol dedicar a la nova dècada: "El dedico a l'agenda 2030 pel compromís mediambiental. Vull fer una picada d'ullet a tot el que estem vivint i fer el meu petit homenatge. Tindré alguna cosa amb mi que representi aquest moviment. També hi haurà un gest a través de Males Mares, que té a veure amb la igualtat i trencar el sostre de vidre. Dues dones em prestaran alguna cosa o m'ho donaran. Altres anys van ser Rafa Nadal, Margarita Salas, Nuria Espert, Pablo Alborán... Enguany estic movent fils perquè m'ho doni l'artista més important d'aquest any. Rosalía? Sí, ella".

Roberto Leal i Anne Igartiburu durant les Campanades   TVE

Roberto Leal i Anne Igartiburu durant les Campanades del 2018 / TVE

 

Caldrà veure quin és l'objecte que li presta la cantant. Mentrestant, però, Igartiburu explica que té la tarda ocupada: "Acostumo a córrer la San Silvestre, però han avançat la sortida. L'organització em deixa posar-me davant per sortir abans. Els 10.000 els corro còmoda en una hora i quart. Però si no em dona temps, sortiré a córrer a la tarda i després em dutxaré abans d'anar cap a la Porta del Sol". Qui guanyarà la batalla d'audiència d'aquesta nit?

Més informació
 

Comentaris