Rocío Flores a Telecinco: 360.000 € a canvi dels draps bruts dels pares

Rocío Flores serà el fitxatge estrella de la nova edició de 'Supervivientes'. Així ho assegura 'Lecturas' en exclusiva, una notícia que suposaria la bomba televisiva del 2020. La jove és filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, una de les exparelles més mediàtiques de l'última dècada. No se suporten, el que ha quedat més que evident després de 18 anys de batalla judicial. La filla, de 23 anys, s'havia mantingut al marge fins ara; quan ha col·laborat a televisió per primer cop com a defensora del pare durant el seu concurs a 'GH VIP'. 

Rocío Flores, a la portada de 'Lecturas'

Rocío Flores, a la portada de 'Lecturas'

La seva presència a plató ha permès que siguem coneixedors de la seva mala relació amb la mare, qui no li agafaria ni tan sols el telèfon. No han volgut donar molts detalls sobre aquest mal rotllo, però això podria acabar aviat de confirmar-se que Rocío Flores participarà en el reality de Telecinco. I és que durant el concurs podria arribar a fer confessions molt sucoses, tres mesos de convivència extrema a Hondures que podria provocar que tingués ganes de revelar els draps bruts de la família.

Telecinco és conscient de la gran repercussió mediàtica que tindria, el que es traduiria en una boníssima audiència. És per això que li haurien ofert un contracte milionari: 30.000 € a la setmana a canvi d'una participació a 'Supervivientes' en la qual parlés sobre el drama que ha viscut per culpa de la baralla dels pares.

 
Antonio David i Rocío Flores  Telecinco

Antonio David i Rocío Flores /  Telecinco

La seva presència en el concurs seria la més destacada, el que li dona ales per demanar encara més diners. Ella mai no ha volgut treballar a televisió, però això podria canviar a canvi d'una quantitat que arribaria als 360.000 € si arribés a la final. En cas de ser així, la revista especula que Antonio David podria ser el seu defensor a plató per tornar-li el favor. El salt a televisió de la jove ha deixat en evidència Rocío Carrasco, que veu la seva popularitat en mínims i que podria empitjorar encara més. 

Més informació
 

Comentaris