Rocío Flores espanta els fans amb una foto des de l'hospital

Rocío Flores ha espantat els seus seguidors en publicar una fotografia des de l'hospital. La filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores s'ha fet un lloc dins del món televisiu arran de la seva participació a 'Gran Hermano VIP', en el qual defensava el seu pare des de plató. Des de llavors s'ha envoltat d'una legió de fans, que ara ha omplert el seu Instagram de preguntes. Què fa la jove ingressada en un centre hospitalari?

A la foto que ha publicat a Instagram se la veu estirada en una llitera, amb la safata amb el menjar a sobre i el seu xicot al costat: "La meva millor visita". 

Rocío Flores a l'hospital  Instagram

Rocío Flores a l'hospital / Instagram

Sembla que no es tracta de res greu, però sorprèn que no hagi volgut explicar el motiu del seu ingrés. Els mitjans de comunicació especulen amb un presumpte retoc estètic, el que s'hauria pogut fer aprofitant que ara té un descans a la feina. O es tracta d'una consulta amb un especialista? Finalment ha estat la seva representant qui explicava a 'Look' què és el que li ha passat: li han tret els quatre queixals del seny. L'han hagut d'ingressar en treure-li les quatre alhora, ja que ha requerit cirurgia. Però tot ha anat bé i la noia ja descansa a casa. 

 

Només unes hores abans, però, compartia una reflexió que ara s'està analitzant buscant una pista: "Que s'aprèn més escoltant que parlant, que el respecte i l'educació obren més portes que els diners, que un somriure et fa més atractiu que qualsevol peça de roba, que l'actitud ens defineix, ens apropa o ens allunya dels altres, que l'amor se sent, no s'escull".

 

Més informació
 

Comentaris