Rocío Flores reflexiona sobre la guerra amb la mare: "No puc més"

Rocío Flores s'ha obert en canal durant el seu concurs a 'Supervivientes'. La filla d'Antonio David i Rocío Carrasco manté una guerra oberta amb la seva mare, qui no vol saber res d'ella des de fa molts anys. La batalla familiar genera una expectació mediàtica immensa, per la qual cosa ha tingut tant d'interès que la jove hagi parlat al respecte durant la gala d'aquest dimarts.

Més vulnerable que mai, Rocío s'ha trencat i ha emocionat molt en parlar del distanciament amb la seva mare: "Tants anys sense tenir relació amb ella, el fracàs absolut en cada intent... Veure que la relació que pot tenir el meu pare amb la seva mare i les meves amigues amb les seves mares és molt dolorós. El temps se n'ha anat i el temps no torna. Tenir un problema i saber que tens el teu pare però no l'altra part... Puc donar les gràcies de tenir a Olga, que és com si fos la meva segona mare. Però sempre falta". 

Completament devastada, cada setmana queda més clar que la jove troba a faltar la seva mare: "No vull fer mal, estic cansada d'aquesta guerra. Vull tranquil·litat i que les coses se solucionin. Tinc moltes coses a dins. La trobo a faltar i la troba a faltar el meu germà. He intentat donar-ho tot per la meva família i mirar pel bé de tots. És tan senzill com aixecar el telèfon. No vull que ningú no se senti ofès, estic en un punt en el qual tot em pesa molt. Som grans i sabem què fem, no és el que he de perdonar. Trobo a faltar que estigui".  

Rocío Flores es trenca a 'Supervivientes'   Telecinco

Rocío Flores es trenca a 'Supervivientes' / Telecinco

 

Caldrà veure si aquest atac de sinceritat té conseqüències positives en la relació amb la seva mare, que fa anys que està trencada. 

 

Més informació
 

Comentaris