Roberto Leal sorprèn en confessar que pateix un trastorn genètic

Roberto Leal s'ha estrenat aquesta setmana com a presentador del nou 'Pasapalabra' d'Antena 3. L'andalús compaginarà el seu paper al capdavant de les últimes gales d'OT amb les primeres emissions del concurs, que està tenint una molt bona acollida pel que fa a l'audiència. Ha rebut algunes crítiques, però en general el canvi de Christian Gálvez a Roberto sí que convenç. 

De Roberto sempre ha agradat molt la seva transparència i simpatia. Uns trets que ha tornat a evidenciar durant el programa d'aquest dimarts. El concursant estava fent el rosco quan li preguntaven amb la lletra 'D' per "daltonisme". Una paraula que donava ales al presentador per fer una confessió personal: "Jo sóc daltònic".

"Confonc els colors. Allò que és vermell, jo ho veig vermell. Però hi ha molts colors que confonc. El verd i el gris, per exemple. Hi ha molts tipus de daltonisme", revelava per sorpresa.

Roberto Leal estrena 'Pasapalabra'   Antena 3

Roberto Leal estrena 'Pasapalabra' / Antena 3

 

I continuava amb una explicació més científica: "El 1974 el físic i químic anglès John Dalton va descobrir que certes anomalies en l'humor vitri, un líquid gelatinós que tenim en els ulls, causaven aquestes deficiències en la percepció dels colors. La seva investigació va ser tan alabada que va passar a dir-se daltonisme". 

Més informació
 

Comentaris